Preturi - Proceduri

Oferim de 4 ani (suntem prima firma de profil de pe piata!) un serviciu sigur si legal de inmatriculare pe firma a autovehiculelor in Bulgaria.

Masinile pot fi importate din UE sau afara UE, inclusiv SUA sau Canada sau deja inscrise in Romania. Oferim servicii SIGURE si ONESTE la un raport pret-calitate cat mai redus.

Aflati mai multe...

ITP / Asigurare Bulgaria

160-260 Euro ITP si Asigurare RCA cu carte verde Bulgaria - sunt costurile anuale (fara impozit) pentru cei cu numere de Bulgaria care le expira asiguarea civila Bulgara si verificarea tehnica periodica, diferentele fiind in functie de capacitatea clindrica, tipul si vechimea autoturismului.

Pentru cei din provincie avem solutii personalizate prin email cu procedura!

Aflati mai multe...

Riscuri Bulgaria

Atentie: inainte de a va bucura de un pret mic la inmatriculare, studiati cu atentie diferentele intre o inmatriculare 100% legala si celelalte !!!

Informati-va; Cititi toate informatiile care apar pe internet despre inmatriculari; Puneti-le cap la cap si judecati singuri care sunt cele reale; Fiti in cunostinta de cauza inainte de a alege!

Aflati mai multe...

ITP / Asigurare (RCA cu carte verde) Bulgaria

145-205 Euro si Asigurare RCA cu carte verde Bulgaria; ITP Bulgaria 50-55 euro (cu masina la Ruse) – sunt costurile anuale (fara impozit) pentru cei cu numere de Bulgaria care le expira RCA-ul (Asiguare civila Bulgara) ITP-ul (verificarea tehnica periodica), diferentele fiind in functie de capacitatea clindrica, tipul (volan pe stanga sau dreapta, auto persoane, aututilitara), forma de inmatriculare (persoana fizica, firma), raionul unde este inmatriculata si vechimea autoturismului. De asemenea, pentru masinile inscrise pe persoana fizica care au varste pana in 21 ani, asigurarea este cu cca 10 mai scumpa.

Din luna septembrie 2012 la masinile inscrise pe persoane fizice in Bulgaria sau firme care sunt trecute pe lista neagra a asiguratorilor bulgari (prea multe masini inscrise de aceelasi proprietar cu prea multe incidente in trafic) pretul asigurarilor poate fi chiar triplu fata de normal!

Atentie! La utilitarele mai vechi de 10 ani ITP-ul este valabil 6 luni.

Se poate verifica asigurarea online la: Fondul de Garantare al Asiguratorilor din Bulgaria

Atentie! Verificati neaparat si cartea verde, pentru ca nu este valabila asigurarea fara carte verde!

Asa arata noile taloane ITP care se fac dupa ce expira ITP-ul dat de catre Politia Circulatie Bulgaria (KAT) la inmatriculare:

Pentru asigurari si ITP Bulgaria trimiteti email la office@evricar.ro, sau completati formularul de mai jos si atasati OBLIGATORIU cartea masinii:

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.