Preturi - Proceduri

Oferim de 4 ani (suntem prima firma de profil de pe piata!) un serviciu sigur si legal de inmatriculare pe firma a autovehiculelor in Bulgaria.

Masinile pot fi importate din UE sau afara UE, inclusiv SUA sau Canada sau deja inscrise in Romania. Oferim servicii SIGURE si ONESTE la un raport pret-calitate cat mai redus.

Aflati mai multe...

ITP / Asigurare Bulgaria

160-260 Euro ITP si Asigurare RCA cu carte verde Bulgaria - sunt costurile anuale (fara impozit) pentru cei cu numere de Bulgaria care le expira asiguarea civila Bulgara si verificarea tehnica periodica, diferentele fiind in functie de capacitatea clindrica, tipul si vechimea autoturismului.

Pentru cei din provincie avem solutii personalizate prin email cu procedura!

Aflati mai multe...

Riscuri Bulgaria

Atentie: inainte de a va bucura de un pret mic la inmatriculare, studiati cu atentie diferentele intre o inmatriculare 100% legala si celelalte !!!

Informati-va; Cititi toate informatiile care apar pe internet despre inmatriculari; Puneti-le cap la cap si judecati singuri care sunt cele reale; Fiti in cunostinta de cauza inainte de a alege!

Aflati mai multe...

Acte Germania

Pentru Germania trebuie avut in vedere la achizitionare:

  • brief-ul/brif-ul mare (Cartea de identitate) numit in germana: Fahrzeugbrief (vezi galeria foto din dreapta jos a paginii)
  • brief-ul/brif-ul mic (Talonul masinii) numit in germana: Fahrzeugschein
  • actul de vanzare-cumparare numit in germana: Kaufvertrag.
  • asigurarea – numita in germana: Versicherung
  • numerele de tzol (cu inscriptia valabilitatii)

La numerele de tol (tranzit) de 5 zile trebuie sa aveti in plus:

  • talon de circulatie provizorie (un cartonas roz) numit in germana: Fahrzeugschein fur Fahrzeug mit Kurzzeitkennzeichen pe numele persoanei care a cumparat masina

In cazul in care masina are TUV (ITP) valabil si se obtin numere cu valabilitate mai mare, trebuie sa aveti in plus:

  • brief-ul/brif-ul mic - nou (talonul de export al masinii), numit in germana: Zulassungsbescheiningung Teil I (Fahrzeugschein), pe numele noului proprietar;
  • brief-ul/brif-ul - nou (carte de identitate noua), numit in germana Zulassungsbescheiningung Teil II, tot pe numele noului proprietar.

(vezi foto acte mai jos, sau in pagina Acte import auto UE)

Atentie, chiar si in ultimul caz trebuie sa aveti si Brif-ul mare si Brif-ul mic vechi, pe numele ultimului proprietar neamt (actele de la punctele 1-4)! Daca va luati numere de tzol, brief-ul mic vechi se va inlocui cu brief-ul mic nou cu numerele de tzol aferente.

Observatii:

  • in Germania daca esti in posesia cartii de identitate poti vinde masina; nu e obligatoriu ca ultima persoana din brif sa va vanda masina
  • atentie la masinile aduse din Italia: ele trebuie sa fie radiate, inclusiv pentru inmatricularea in Romania; actul care dovedeste radierea este “Certificato di proprieta” cu mentiunea “per esportatione(vezi foto)

Mai jos aveti actele bulgaresti.

Acte din alte state europene: Acte import auto UE